nieuwbouw 01-008

Portfolio Categories: nieuwbouw

Deze woning heb ik volledig opgevolgd toen ik nog zelfstandige medewerker was bij architecte Carine Boeckx uit Linden. Meer gegevens kan je vinden op www.boeckx-architects.be.

Eikenstraat Linden

Bij deze nieuwbouwwoning werkten we twee hoofdvolumes uit met vier parallelle wanden rond een multifunctionele glazen circulatiezone die de draaiende-, ruimtescheidende as van de woning vormt. Door met tussenniveaus te werken en gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleuren vormt de woning een synergie met het terrein en de natuurlijke omgeving. De buitenste wanden werden ingevuld met prismatische volumes die voor extra lichtinval en bijzondere uitzichten zorgen. De interne organisatie werd geconcipieerd om van de verschillende mooie uitzichten te kunnen genieten, zonder privacy te moeten prijsgeven.